Liga 1

Au mai căzut doi, dar revine Pancu!

Pancu a marcat cel mai important gol al primăverii în victoria cu Steaua (1-0)

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grigore şi Grigorie s-au accidentat cu Tîrgu Mureş şi sînt incerţi pentru meciul de sîmbătă, cu U Cluj



Rada se chinuie să găsească un prim "11" pentru meciul de la Mediaş, împotriva "şepcilor roşii". Antrenorul Rapidului se confruntă cu mari probleme de lot, după ce Nicolae Grigore şi Ştefan Grigorie au acuzat şi ei probleme musculare la finalul partidei din etapa trecută, şi a fost nevoit să cheme 6 jucători de la "satelit" pentru a avea un lot complet de jucători la antrenamente. Astfel, începînd de luni, fundaşii Alexandru Dăescu şi Alexandru Huţan, mijlocaşii Călin Florin, Adrian Grigore şi Andrei Matei şi atacantul Mădălin Martin se pregătesc alături de prima echipă, unde se mai regăsesc doi tineri: Andrei Ciolacu şi Alexandru Ioniţă.


Cassio, Sburlea şi Cesinha au luat vacanţă
Pe lîngă problemele de ultimă oră, Rada a mai primit o veste proastă: atacanţii Sburlea, Cassio şi Cesinha nu vor mai putea evolua în acest sezon. Giuleştenii sperau ca măcar ultimii doi să fie recuperaţi, însă problemele lor musculare sînt mai grave decît se credea iniţial.

De asemenea, Pancu e şi el incert. Antrenorul secund al Rapidului nu s-a pregătit normal pînă acum, dar spune că vrea să rişte: "O victorie cu U Cluj ne-ar asigura un loc de Europa. Sper ca joi să mă pregătesc alături de băieţi şi să pot juca pentru că-mi doresc enorm să fiu pe teren". O altă absenţă certă e Rui Duarte, care e suspendat. În locul său va intra Candido Costa.


"Ne-am obişnuit să avem probleme de lot, însă pînă acum ne-am descurcat. E greu, dar sper să găsim soluţii şi pentru meciul de sîmbătă"
Daniel Pancu, atacant Rapid


Cum va arăta Rapid cu U Cluj
D. Coman - Candido Costa, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - M. Roman, Olberdam, C. Lazăr, Bozovici - Pancu - Herea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.