Liga 1

ISTERIE la Galaţi » S-au vîndut toate biletele pentru Oţelul - Timişoara în aproximativ 3 ore

+2 Foto
Meciul dintre Oţelul şi Timişoara va avea loc duminică seară, de la ora 20:00 şi va fi transmis de DigiSport.

Articol de Sorin Gheorghe  —  Wednesday, 11 May 2011

UPDATE S-au vîndut toate biletele de la tribuna a II-a şi peluze prin casele de bilete. De asemenea, cele de la tribuna I, au fost rezervate şi vîndute preferenţial către posesorii de abonamente. La ora 14.40 nu mai era niciun bilet, din cele 13.000 puse în vînzare.

Unui casier i s-a facut dosar penal, pentru ca a vandut bilete la tribuna a doua cu 20 de lei, dublu fata de pretul oficial,

Oficialii clubului Oţelul Galaţi au pus astăzi în vînzare biletele de acces pentru cel mai aşteptat meci al sezonului, partida cate poate decide unde va merge trofeul de campioană în acest an.

Pentru penultimul meci acasă al gălăţenilor, care le poate asigura şi cîştigarea primului titlul de campioană în cazul unei victorii în faţa celor de la Politehnica Timişoara, suporterii roş-albaştrilor au blocat circulaţia în zona stadionului pentru a pune mîna pe un bilet de acces la meciul de duminică seară.

La casele de bilete s-a produs un adevărat haos atunci cînd mult doritele bilete au fost aduse. Cozile foartemari de sute de oameni, au făcut ca în mai puţin de o oră peste 5.000 de bilete să fie epuizate. Dacă se va menţine acelaşi ritm şi cu restul biletelor mai mult ca sigur că finala campionatului se va juca cu casa închis!

Preţerile sînt de 15 lei la tribuna 1, de 10 lei la tribuna a II-a şi de doar 7 lei la cele două peluze.

OŢELUL - TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 20:00, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.