Liga 1

Biletele pentru meciul cu Poli s-au vîndut în două ore » Nebunie la Galaţi

Biletele au costat între 2 şi 15 lei Foto: Sebastian Gheorghe

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Biletele pentru "finala campionatului" cu Poli Timişoara s-au epuizat în doar două ore



Interes uriaş la Galaţi pentru meciul de duminică, ora 20:00, cu Poli Timişoara! Toate cele 10.000 de bilete au fost epuizate ieri la doar două ore după ce au fost puse în vînzare! Surse de încredere din cadrul clubului gălăţean au declarat că 5.000 de tichete au fost oferite combinatului siderurgic, lucru negat de preşedintele Marius Stan.

Un moment incredibil a avut loc la aproximativ o oră de la deschiderea caselor de bilete, atunci cînd un casier a oprit vînzarea, a luat tichetele şi le-a vîndut separat la un preţ de 5 ori mai mare! Oficialii clubului au sesizat imediat autorităţile, iar învinuitul a fost reţinut şi s-a ales cu dosar penal.

Favoriţi la pariuri
Cine paria pe Oţelul în luna iulie? Atunci avea cota 67.00 la titlu şi se afla mult în urma marilor favorite, CFR Cluj, Steaua sau Dinamo. După victoria cu 1-0 în faţa Stelei, în etapa a noua, cota gălăţenilor a coborît la 46.00. Peste încă o rundă au cîştigat la Bucureşti, 2-1 cu Dinamo, iar cota a devenit 10.00. Iar la sfîrşitul lui 2010, după un 1-0 acasă cu Sportul, aveau 4.75.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.