Liga 1

Rică Neaga face dezvăluiri şocante despre actuala echipă a Stelei: "Unii se dau loviţi în pauză!"

Bicfalvi, care a împlinit în februarie 23 de ani, are la Steaua un salariu de 7.000 de euro lunar Foto: Raed Krishan

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Neaga spune că un stelist a cerut schimbare în pauza unui meci decisiv doar pentru că avea o bătătură în talpă. GSP l-a identificat pe cel arătat cu degetul în persoana lui Bicfalvi. Acesta riscă să fie dat afară la vară



Dezvăluire surprinzătoare despre Steaua 2011. "O mare problemă la formaţia actuală e că unii jucători nu înţeleg nimic din spiritul Stelei. Ştiu că un jucător, în pauza unei partide importante din acest retur, a cerut schimbare fiindcă avea o bătătură în talpă. Acest lucru nu numai că nu se întîmpla cînd juca Rădoi, dar Mirel şi-a riscat sănătatea pentru această echipă, intra şi incomplet refăcut, iar atunci cînd se accidenta rămînea pînă la final pe teren să lupte. Acum, acest spirit de stelist adevărat a dispărut". Aceasta e dezvăluirea lui Adrian Neaga, la GSP TV.

S-a supărat Gigi
Cum Rică nu l-a şi nominalizat pe respectivul jucător, Gazeta a mers pe firul declaraţiilor lui Neaga şi l-a descoperit pe cel în cauză. E vorba despre Eric Bicfalvi, care în pauza meciului cu FC Vaslui, la scorul de 0-0, s-a plîns de faptul că îl doare în talpă şi că nu mai poate continua din cauza unei tăieturi. Cîrţu l-a schimbat cu Răduţ, iar la final tehnicianul a explicat: "Pe Eric am fost nevoit să-l scot deoarece mi-a zis că nu mai poate continua".

Dezvăluirea lui Neaga s-ar putea să-i fie fatală lui Bicfalvi, pentru că informaţiile care au ajuns la urechile lui Rică ar fi ajuns şi la cunoştinţa lui Gigi Becali. Acesta a spus zilele trecute: "Lui îi propusesem prelungirea contractului scadent în 2012, nu l-a semnat imediat, iar acum nu mai vreau eu să-i prelungim, deci probabil că va pleca".

4 ani la Steaua, 0 realizări
În vara lui 2007, Bicfalvi ajungea în Ghencea pentru 250.000 de euro, însă în tricoul Stelei n-a avut nici măcar o performanţă.Îîn cei 4 ani care au trecut, a bifat doar 55 de meciuri, un singur gol, nici o pasă decisivă şi nici un trofeu.

Multe accidentări curioase în 2011
Neaga a făcut trimitere la faptul că Bicfalvi a solicitat schimbare, deşi avea o accidentare cu care alţi colegi de-ai săi, în trecut, ar fi strîns din dinţi şi ar fi continuat, dar la Steaua în această primăvară au mai fost situaţii în care unii jucători au fost bănuiţi că s-au dat loviţi. Primii au fost Dică şi Burdujan, care imediat după întîlnirea cu FC Braşov, 0-3, cînd au fost criticaţi violent de Becali, i-au spus medicului că sînt accidentaţi şi că nu se pot antrena. Apoi, acelaşi scenariu a fost valabil şi în cazul lui Szekely, iar pe acest final, Surdu apare accidentat, însă el îşi termină contractul în vară şi e bănuit inclusiv de colegi că nu mai vrea să joace.

A murit spiritul Stelei şi pe bancă
Gazeta de miercuri a publicat faptul că trupa din Ghencea are o problemă de atitudine şi în ceea ce priveşte ultimii antrenori pe care i-a avut. Sorin Cîrţu se plîngea în mandatul pe care l-a avut în Ghencea că "sînt nevoit, din cauza situaţiei din clasament, să joc toate meciurile la victorie", în timp ce actualul "principal", Cosmin Olăroiu, a spus după jocul cu Gaz Metan, scor 0-0, în care Steaua n-a avut nici o ocazie: "Adversarul nu ne-a pus probleme, singura lui ocazie fiind dintr-o fază în care le-am făcut cadou o minge".

A adus ultima victorie cu Dinamo
Neaga a evoluat la Steaua în trei perioade diferite. Prima a fost între 2001 şi finalul lui 2002. Apoi, între vara lui 2003 şi februarie 2005, după care a revenit în Ghencea în vara lui 2007 şi a stat alte două sezoane. De numele lui se leagă ultimul succes a Stelei împotriva lui Dinamo, 1-0, în noiembrie 2007. De atunci au urmat 7 Derby-uri de România şi nici un succes pentru roş-albaştri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.