Liga 1

FOTO Maicon s-a tras în poză la Braşov » Amintiri cu Steaua pentru drumul spre Ucraina ;)

+4 Foto
Maicon a marcat doar 3 goluri în meciurile oficiale pentru Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 mai 2011

Brazilianul adus în această iarnă de la Volyn Luţk are şanse mici să continue în Ghencea din vară. Folosit de cele mai multe ori din postura de rezervă, atacantul cariocas a înscris numai de trei ori pentru Steaua.

În semifinala de Cupă cu Braşov, scor 1-1, Maicon a intrat în minutul 76, dar nu a rupt gura tîrgului. La final, brazilianul s-a bucurat alături de colegi şi şi-a făcut poze în tricoul Stelei, probabil o amintire pentru album din scurta perioadă petrecută în România.

Patronul Gigi Becali este hotărît să renunţe la o mare parte din jucătorii de astăzi de la echipă, între aceştia regăsindu-se şi brazilianul de 23 de ani, mai ales că acesta este adus sub formă de împrumut şi, dacă vrea să-l păstreze, Becali trebuie să plătească 800.000 de euro.

"Maicon nu am ce să comentez, nu vreau să îl jignesc, dar e de pe altă planetă", spunea Becali la finalul meciului cu Rapid, pierdut cu 0-1.

Brazilianul este doar unul dintre steliştii care vor părăsi echipa la vară. Lista îi va mai cuprinde pe Bicfalvi, Marinescu, Onofraş, Bilaşco, Dică şi Burdujan, iar Bonfim şi Ricardo au fost deja daţi afară.

Vezi mai jos FOTO cu Maicon, la finalul meciului cu Braşov!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.