Liga 1

Marius Stan aruncă săgeţi către Timişoara şi Vaslui: "La Brăneşti au fost cărămizi de bani"

Articol de Sorin Gheorghe, Marian Codîrlă  —  vineri, 13 mai 2011

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a răbufnit la conferinţa de presă de ieri, atacându-i pe timişoreni şi pe vasluieni



După repetate atacuri din partea conducătorilor contracandidatelor la titlu, Marius Stan s-a dezlănţuit ieri la conferinţa de presă. "Un jucător de la Brăneşti mi-a spus că au jucat pe cărămizi de bani cum nu a văzut vreodată la meciul cu noi", a început gălăţeanul. Odată pornit la atac i-a fost greu să se oprească, iar armele au fost îndreptate către conducătorii Vasluiului şi Timişoarei: "Nu înţeleg cum Iancu poate vorbi de dreptate cînd a declarat că îi pare rău că nu a făcut un aranjament cu Porumboiu. Oare ce s-a întîmplat, nu s-au înţeles la preţ?"

Stan nu i-a rămas dator nici lui Gabriel Cînu, fotbalistul Vasluiului care a înjurat formaţia gălăţeană prin intermediul contului său de Facebook: "Cînu s-a purtat ca un cioban. Să îi fie ruşine măgarului că s-a comportat în halul acesta. Nu înţeleg cum un fotbalist îşi poate ataca în aşa hal colegii de breaslă. Ce educaţie o fi primit?"

În încheiere, preşedintele liderului a făcut un anunţ care să-i îmbuneze pe suporterii gălăţeni care au rămas fără bilete. Acesta a declarat că va fi amplasat un ecran gigant în piaţa Păpădie pentru toţi cei care nu şi-au asigurat un loc la meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.