Cupa Romaniei

Steaua s-a întors de la Braşov cu doi accidentaţi » Doctorul pregăteşte finala!

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Medicul Paligora a devenit cel mai important om înaintea finalei cu Dinamo. El trebuie să-i recupereze pe Tănase, cu entorsă, şi pe Geraldo, suspect de leziune musculară



Steaua a devenit mai preocupată de tratamente decît de tactică! Olăroiu a primit două veşti proaste în urma semifinalei cu FC Braşov: Tănase are entorsă la gleznă, iar Geraldo e suspect de leziune musculară! Nici unul dintre ei nu va evolua luni, cu FCM Tîrgu Mureş. Obiectivul e ca amîndoi să fie recuperaţi pînă pe 25 mai, cînd e meciul sezonului, finala cu Dinamo.


Tănase ia pauză
Situaţia cea mai gravă o are Tănase. "Dodel" a ieşit la Braşov plîngînd de durere. Ieri a mai făcut cîteva investigaţii, i s-a confirmat diagnosticul, adică entorsă la glezna dreaptă. Păstrează şanse mici să apară ca titular în ultimul act al Cupei României, mai ales că are nevoie de o perioadă de repaus total acum, probabil pînă la zece zile.


Geraldo e obosit
Spre deosebire de Tănase, Geraldo Alves a rezistat pe teren pînă la sfîrşitul jocului. Dar a simţit imediat dureri puternice la gambă. Ieri îşi mai revenise, dar medicii se tem să nu fie vorba despre o leziune musculară. Ca să nu rişte agravarea situaţiei sale, nici Geraldo nu va fi utilizat luni şi va fi odihnit cîteva zile.


27 de meciuri a jucat Geraldo în acest sezon din Liga 1, iar Tănase are mai puţin cu un joc. Ei doi sînt cei mai utilizaţi jucători de cîmp ai Stelei în acest sezon


"M-am bucurat degeaba pentru calificare dacă nu joacă Tănase în finală! N-avem nici o şansă cu Dinamo fără el!"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.