Campionate

Bin Hammam: "Reputaţia FIFA a fost murdărită sub conducerea lui Blatter" :X

Sepp Blatter şi Mohammed Bin Hammam

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 May 2011

Omul de afaceri qatariot Mohammed Bin Hammam, candidat la preşedinţia FIFA, a afirmat că reputaţia forului mondial a fost murdărită sub conducerea contracandidatului său, elveţianul Joseph Blatter, informează AFP.

"Este imposibil să negăm că reputaţia FIFA a fost murdărită dincolo de orice limită sub conducerea lui Blatter. Este momentul ca această situaţie să se schimbe. Este din nou clar, de câteva zile, că trebuie să se facă urgent ceva pentru a îmbunătăţi imaginea FIFA", a precizat Bin Hammam pe blogul său, notează Mediafax.

Mohammed Bin Hammam, preşedintele Confederaţiei Asiatice de Fotbal, a respins, miercuri, acuzaţii de corupţie privind atribuirea dreptului de a găzdui Cupa Mondială din 2022 statului Qatar. Tot în această săptămînă, lordul David Triesman, fost preşedinte al Comitetului de candidatură a Angliei la Cupa Mondială din 2018, a acuzat în faţa unei comisii parlamentare de anchetă mai mulţi membri ai FIFA de "comportament incorect şi neetic".

El a citat mai multe nume, printre care Jack Warner, preşedintele Concacaf, paraguayanul Nicolas Leoz, preşedintele Confederaţiei Sud-americane (Conmebol), Ricardo Teixeira, preşedintele Federaţiei Braziliene de Fotbal, şi Worawi Makudi, conducătorul federaţiei din Thailanda.

Alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA vor avea loc la 1 iunie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.