Liga 1

Alexa ştie de ce Poli merită titlul: ”Avem un lot mai valoros”

Dan Alexa este la un pas de titlu cu Poli

Articol de Dana Surulescu  —  vineri, 13 mai 2011

Căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, a descris atmosfera din lotul bănăţean înainte de finala campionatului

"Sînt ultimele zile înaintea unui meci special, care va decide în mare măsură campioana Ligii 1. Sîntem liniştiţi, concentraţi şi pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest joc. E un joc deschis oricărui rezultat, dar noi avem un lot mai valoros decît al gălăţenilor şi cred că merităm acest titlu. Oţelul e o echipă care pierde greu, bine organizată şi care aleargă mult.


Ne dorim toţi un arbitraj corect şi vrem să aratăm tuturor pe teren că sîntem mai buni decît Oţelul. Dacă nu cîştigi campionatul şi ai doar o singură înfrîngere nu te ajută cu nimic, decît poate pentru statistică. Dacă nu eşti pe primul loc la final, n-ai rezolvat nimic", a spus Alexa.

Liderul vestiarului din Banat are încredere că Robert Dumitru va conduce echidistant partida de la Dunăre. "Cred că Robert Dumitru a fost cel mai bun arbitru din acest sezon de Liga 1 şi merită să conducă finala sezonului. Nu vreau să se mai întîmple ce am văzut la ultimul meci al Galaţiului", a conchis "Chirurgul". Oţelul a învins în ultima rundă pe Victoria Brăneşti cu două goluri din ofsaid.

"Noi ni l-am dorit pe Robert Dumitru la Vaslui, dar l-am căpătat pe Deaconu..E bine totuşi că-l vom primi la Galaţi"
Daniel Stanciu, team manager Poli Timişoara

"Ştim tot ce avem nevoie de acest meci şi putem rezolva partida în favoarea noastră. Titlul cu Poli ar însemna cea mai mare realizare a carierei mele de fotbalist"
Lukas Magera, atacant Poli


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.