Liga 1

Hizo are un «fotbalist-problemă»: A dispărut Gerlem :)

Nu este pentru prima dată cînd Gerlem se comportă neprofesionist. El abia fusese reprimit în lot

Articol de Cristian Lapa  —  vineri, 13 mai 2011

Lui Willian Gerlem nu-i prieşte regimul de cantonament. După exilul de trei luni la echipa a doua pentru că şi-a înjurat antrenorul, brazilianul nu a rezistat decît cîteva zile sub comanda lui Viorel Hizo.

"A acuzat dureri, la un moment dat, de spate, însă de o săptămînă nu mai ştiu nimic de el. L-am văzut, la un moment dat, prin vestiar şi l-am întrebat ce e cu el.

Doctorul îmi spune, de trei zile, că nu are nimic. A făcut şi un RMN, dar nimic. La el este bun proverbul «Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba»", a spus Hizo.

Mijlocaşul Willian Gerlem fusese reprimit la antrenamente, în urmă cu aproape o lună, după ce a fost trimis la echipa a doua de către Viorel Hizo pentru abateri disciplinare în cantonamentul din iarnă, din Antalya, atunci când l-a înjurat pe tehnician. El a mai jucat în acest retur de campionat doar 45 de minute, în meciul cu cu Universitatea Craiova, după care nu s-a mai antrenat cu echipa, acuzând dureri de spate.

FC Vaslui joacă în etapa a 33-a a Ligii 1 pe teren propriu, cu Sportul Studenţesc, duminică, de la ora 18:00. Meciul este transmis LIVE de GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.