Liga 1

Andone le arată "căţeluşilor" ce mare fotbalist a fost

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a-i motiva înaintea confruntării din 25 mai, Andone le arată puştilor din lot imagini din 1990, de la finala Cupei cîştigată de Dinamo în faţa Stelei cu 6-4



Ioan Andone se gîndeşte deja la finala Cupei României Timişoreana, de pe 25 mai, de la Braşov. E prima confruntare în această fază a competiţiei cu Steaua din cariera sa de antrenor.

În 1990, Dinamo învingea Steaua cu 6-4 cu Ando în teren, aşa că "Fălcosul" vrea să-i pregătească pe puştii din echipă cu un rezumat al acelei victorii. În mai '90, Alexe avea trei luni, Torje şase luni, iar Ţucudean nici nu se născuse!

"Am văzut recent imagini de la ultima finală şi o să fac un DVD ca să le arăt jucătorilor cum jucam noi. Tot zicea Torje că nu m-a văzut pe teren, să le arăt băieţilor ce fotbal era atunci. Imaginile astea vor avea cu siguranţă un impact puternic asupra tinerilor din lot, îi va motiva suplimentar. Am bătut-o lejer pe Steaua în acel meci, iar diferenţa de scor putea fi mult, mult mai mare. Asta e o tîmpenie că Iordănescu ar fi folosit rezervele. A avut absenţi şi în condiţiile astea a introdus cea mai bună formulă pe care a avut- o!", a explicat Andone.


20 de Cupe ale României a cîştigat Steaua în istorie. Pe doi e Rapid, cu 13 trofee, în vreme ce Dinamo are 12

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.