Liga 1

Steaua experimentează după sezonul cu cele mai multe scandaluri » Libertate pentru jucători!

Tănase şi Matei, doi dintre steliştii care au produs cele mai mari necazuri extrafotbalistice în Ghencea Foto: Raed Krishan

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoica vrea să testeze o metodă nouă: anulează cantonamentele dinaintea meciurilor



Steaua n-a mai ştiut ce să facă să-şi supravegheze mai bine fotbaliştii. Nici o strategie n-a avut rezultate bune, aşa că Mihai Stoica propune o schimbare completă a tacticii: dispariţia cantonamentelor! În sezonul ăsta, antrenorii şi managerii care s-au aflat în Ghencea i-au închis pe jucători ba la stadion, ba la un hotel din apropierea arenei. În nici una dintre locaţii n-au putut să-i supravegheze eficient.

Ultimul episod din serialul scandalurilor de la Steaua l-au produs Bonfim şi Ricardo, care au părăsit camerele pe ascuns ca să meargă într-un club de noapte. Au plătit pentru asta, amîndurora fiindu-le reziliate contractele. Brazilienii au de ce să regrete acum! Din sezonul următor, fiecare stelist va veni la stadion după-amiaza, în zilele în care echipa joacă seara, în nocturnă, deci cu doar cîteva ore înaintea partidelor! Şi fiecare va fi responsabil de comportamentul pe care-l va avea în seara şi noaptea dinainte.

Aşa e în Anglia
Metoda pe care MM Stoica vrea s-o aplice la Steaua nu e originală, doar inedită pentru stilul adoptat pînă acum în România. Fotbaliştii din Premier League, spre exemplu, procedează la fel, ajung la arenă cu cîteva ore înaintea partidelor. Andone a încercat de cîteva ori să procedeze astfel la Dinamo, dar n-a păstrat strategia şi a alternat cantonamentele cu libertatea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.