Liga 1

Marius Stan e sigur că Oţelul va merge în Liga Campionilor: "Poli n-a luat licenţa!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stan e sigur de participarea în Champions League întrucît bănăţenii nu ar avea dreptul să evolueze în Europa


Gălăţenii n-au emoţii şi sînt convinşi că în sezonul viitor vor evolua în cea mai titrată competiţie intercluburi. Directorul general Marius Stan spune că Timişoara nu va fi lăsată de UEFA să participe în Champions, ba chiar la anul va juca în Liga a 2-a din România: "Am curaj să fac pariu pe orice că Poli nu va mai evolua în primul eşalon la anul! Eu îmi pun casa la bătaie pentru treaba asta! Toată lumea fotbalului ştie că timişorenii n-au primit licenţa. Aşa că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, noi vom evolua în Champions League!". Spusele oficialului moldovean sînt confirmate şi de Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan: "Eu am înţeles că bănăţenii au făcut o operaţiune interzisă de UEFA, divizarea, şi ăsta ar putea fi motivul. Mai multe nu ştiu, nu cunosc detalii".

"Nu jucăm cu Pandurii!"
De asemenea, Stan afirmă că meciul cu formaţia din Tîrgu-Jiu, cîştigat în februarie la "masa verde," nu se va mai disputa: "Decizia Ligii nu poate fi modificată nici măcar de cei de la TAS. În afară de partida cu Poli, mai avem un singur meci, cel cu Astra". Gazeta a scris în numărul de sîmbătă că Liga aşteaptă mîine o decizie de la Lausanne, prin care elveţienii vor cere ca întîlnirea Pandurii - Oţelul să se joace pînă cel tîrziu joi.


"E bine pentru noi că ceilalţi cred că nu vom primi licenţa. Veţi vedea că nu vom avea astfel de probleme"
Marian Iancu, finanţator Poli

"Sînt sigur că meciul Pandurii - Oţelul se va juca, astea sînt informaţiile pe care le avem noi. Dacă pînă şi Dragomir a spus că acest meci se va disputa, ce îndoieli să mai fie?"
Daniel Stanciu, team-manager Poli

"Şi eu ştiu că o echipă ce se află în faţa noastră în clasament nu a primit licenţa. Nu pot nici să confirm şi nici să infirm că ar fi vorba despre Timişoara"
George Copos, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.