Liga 1

După trei ani, rapidiştii vor respira din nou aer european » "Farmecul vieţii", exportat în Europa

Bălan are 12 meciuri la Rapid în 2000 şi unul în 2010

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-vişiniii pregătesc deja sezonul viitor şi au demarat campania de transferuri. Prima achiziţie: "studentul" Tibi Bălan (30 de ani)



Golurile lui Herea şi Frunză de la Mediaş, cu U Cluj (2-1), le-au asigurat giuleştenilor prezenţa în Europa League, iar patronul George Copos, cel care spune că "Rapid înseamnă farmecul vieţii", promite o campanie de achiziţii spectaculoasă. "Cu ajutorul fanilor noştri şi cu actualul lot, plus cîteva transferuri, cred că vom face o figură frumoasă. Deja am gîndit trei achiziţii, e vorba de jucători pe care i-am antamat", a spus Copos. Deşi finanţatorul din Grant a refuzat să ofere nume, surse autorizate susţin că acesta s-a întîlnit de mai multe ori în ultimele zile cu finul său, Vasile Şiman, şi că s-a înţeles cu acesta pentru transferul lui Tibi Bălan. Suma e de 500.000 de euro, plătibilă în două tranşe. De asemenea, şeful din Giuleşti îl mai vrea din Regie pe atacantul Costin Curelea (26 de ani) şi e aproape să obţină şi semnătura acestuia.

Pe lista Rapidului se mai află Eric de Oliveira (25 de ani) de la Gaz Metan, însă preţul cerut de medieşeni în schimbul brazilianului i-a speriat momentan pe giuleşteni: un milion de euro! În plus, lotul urmează să fie completat cu fotbalişti împrumutaţi din Portugalia sau liberi de contract, aşa cum s-a procedat şi în vara trecută.


"O echipă cu un lot ca al Rapidului, cu un preşedinte precum Dinu Gheorghe şi cu cea mai frumoasă galerie din România nu mai putea lipsi din Europa. Ne-am întors acolo unde ne e locul"
George Copos, patron Rapid

"Am dat totul pentru Sportul şi a sosit momentul să plec din Regie. M-aş transfera la orice formaţie din primele 6 din România"
Tibi Bălan, mijlocaş Sportul


955 de zile au trecut de la ultimul meci al Rapidului în Europa: 1-1, acasă, cu Wolfsburg, pe 2 octombrie 2008

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.