Liga 1

Marius Stan e euforic: "Plecăm cu familiile la munte, meciul cu Astra e o formalitate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 mai 2011

Preşedintele Oţelului era euforic la finalul meciului cu Timişoara, meci care, spune el, a adus titlul în Galaţi.

Marius Stan nu se teme nici măcar de decizia TAS, care  va fi favorabilă echipei sale, este de părere oficialul gălăţean.

"E ceva incredibil, o bucurie enormă în tot oraşul! Nimeni nu spera la o asemenea performanţă, deşi cu trecerea etapelor eram tot pe primul loc. Eu cred că toată lumea din acest club merită felicitări: au făcut faţă acuzelor şi au demonstrat pe teren că mmerită titlul", a spus Marius Stan la Recursul Etapei, pe GSPTV.

Oficialul gălăţean nu a uitat de rivalii de la Timişora , cărora le-a transmis un mesaj clar: meciul cu Pandurii nu se va juca decît în visele lor.

"Să nu mai spere inutil, după acest joc vom merge cu familiile la munte, apoi mergem la Astra la meci, pentru că e o simplă formalitate. A fost numai o încercare penibilă a unora de a pune presiune pe jucătorii noştri. Nici domnul preşedinte al Ligii nu avea voie să facă remarci în acest sens. Trebuia să-şi păstreze echidistanţa. S-a vrut o presiune, dar am dejucat-o", a spus Marius Stan la GSPTV.

Oţelul Galaţi s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Poli Timişoara, scor 2-1. Golurile moldovenilor au fost marcate de Antal şi Pena, în timp ce Zicu a marcat pentru Timişoara. Elevii lui Dorinel Munteanu au 4 puncte avans faţă de ocupanta locului 2, însă aşteaptă decizia TAS în privinţa meciului cu Pandurii pentru a se putea bucura. Decizia va veni mîine.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.