Liga 1

TAS păstrează suspansul!

Paraschiv are cele mai multe goluri din actualul lot al Galaţiului, 36 Foto: Cristi Preda

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a anunţat nici ieri verdictul în cazul meciului Pandurii - Oţelul



"Să ne bucurăm cu măsură şi să aşteptăm decizia TAS pentru că s-a mai bucurat unul că a ieşit preşedinte şi s-a trezit a doua zi că, de fapt, a pierdut". Declaraţia îi aparţine lui Gabi Paraschiv şi a fost făcută imediat după victoria cu Timişoara. Ieri însă, gălăţenii au aşteptat în zadar anunţul TAS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv n-a oferit verdictul în cazul memoriului celor de la Pandurii de a susţine meciul cu Oţelul, pierdut la "masa verde" cu 0-3. E de aşteptat ca elveţienii să ofere un răspuns clar în această săptămînă, deşi în precedentele ediţii din Liga 1, atunci cînd s-a apelat la TAS şi chiar erau în discuţie recuperări de puncte sau meciuri omologate la "masa verde", decizia de la Lausanne a venit după terminarea campionatului.

Interesant e că antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, şi-a chemat jucătorii la pregătiri cu o zi mai devreme decît programase iniţial. "S-ar putea să disputăm două partide săptămîna asta, aşa că trebuie să fim pregătiţi", a fost justificarea staff-ului oltenilor.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.