Liga 1

Şase jucători ai noii campioane sînt impresariaţi de acelaşi om » ”Becali” de Galaţi

Antal s-a salutat cordial ieri cu Dorinel şi cu doi agenţi nemţi aduşi la Galaţi chiar de antrenorul campioanei Foto: Cristi Preda (Galaţi)

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 17 mai 2011

Şase dintre oamenii importanţi de la malul Dunării sînt reprezentaţi de procuratorul Traian Gherghişan. Între ei se numără şi ambii marcatori de la meciul decisiv cu Poli



Succesul din campionat al Oţelului ar putea să mai aibă încă un beneficiar în persoana impresarului Traian Gherghişan. El e agentul care, în acest moment, îi are sub contract pe cei mai promiţători jucători gălăţeni pentru piaţa externă.

Ambii marcatori de la meciul cu Poli, Antal (21 ani) şi Pena (26 ani), sînt reprezentaţi de Gherghişan, la fel ca alţi patru colegi: Rîpă (21 ani), Neagu (21 ani), Iorga (23 ani) şi Silviu Ilie (22 ani). Spre a fructifica momentul, Oţelul are în plan să vîndă pe unul dintre tinerii care au contribuit la cucerirea primului titlu din istoria clubului, iar cel mai bine cotat în acest moment e internaţionalul Cornel Rîpă, care a strîns deja 3 selecţii în prima reprezentativă. Gălăţenii speră să pot obţine pe el circa un milion de euro.

"Rîpă are însă cu Gherghişan doar o înţelegere de moment, în sensul că jucătorul va putea fi reprezentat la un eventual transfer de acel impresar care-i va prezenta oferta cea mai convenabilă", a explicat un apropiat al fotbalistului. Interesant e că fraţii Becali, impresarii cu cea mai mare notorietate în România, nu-l au sub aripa lor pe nici unul dintre fotbaliştii Oţelului, relaţiile reci cu preşedintele Marius Stan şi cu Dorinel Munteanu îndepărtîndu-i de trupa de la Dunăre.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.