Liga 1

Horoba şi Răducanu vor fi amendaţi dacă nu se prezintă la următoarea înfăţişare din dosarul "Valiza"

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 17 mai 2011

UPDATE 11:00 // S-a încheiat şedinţa de judecată. Pentru următoarea înfăţişare, de pe 22 iunie, sînt citaţi Ioan Horoba şi Claudiu Răducanu, cei care în cazul în care vor absenta din nou, vor fi amendaţi.

UPDATE 10:55 // Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba a părăsit sala de judecată chiar înainte ca acesta să fie strigat de judecător.

UPDATE 10:40 // "Eu şi antrenorii cu portarii nu am vrut să ne implicăm cînd am auzit că vor fi nişte prime ca la meciul cu Rapid. După meci am aflat din presă că Becali îl contactase pe Goga şi îi făcuse o ofertă generoasă, dar nu cunosc de ce natură era această ofertă", a spus Marius Popescu, fost antrenor la U Cluj.

UPDATE 10:20 // Vădana a povestit că Doboş convocase o sedinta cu jucătorii şi a anunţat o primă consistentă, care putea veni şi din partea clubului. Conform ROI, fiecare punct cîştigat era recompensat cu cîte 400 de dolari. Totodată, acesta spune că pentru victoria cu Rapid, clujenii au fost răsplătiţi cu 5000 de euro de jucător.

Sorin Vădana: " Doboş ne-a cerut să mergem într-un loc mai retras pentru ca discuţia să nu fie auzită de persoane din afara echipei. Auzisem că ar fi vorba de 1,5 milioane de euro, dar eu nu cunosc nimic cu certitudine". Valiza reţinută de procurorii DNA conţine 1,7 milioane de euro.

Astăzi are loc încă o înfăţişare în cazul "Valiza", dosar în care patronul Gigi Becali e inculpat pentru dare de mită

Sînt citaţi ca martori Ioan Horoba, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, Sorin Vădana, fost director sportiv la U Cluj în acea vreme, dar şi fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu care nu se află în ţară. Va mai fi audiată şi Alina Ciul, avocata care l-a consiliat pe Becali în legătură cu terenul pe care patronul Stelei voia să-l achiziţioneze la Cluj, inculpată alături de Becali şi Piţurcă în caz.

La ultima înfăţişare în sala de judecată au fost prezenţi Zeno Bundea, Dorin Goga, Călin Moldovan şi Ovidiu Budean, foşti jucători ai Universităţii: "Am fost anunţaţi de Gigel Coman că vom fi recompensaţi de Steaua dacă vom cîştiga cu CFR. Iar înainte de meci m-a sunat Gigi Becali care mi-a spus să jucăm bine să cîştigăm şi vom fi recompensaţi. Era vorba de aproximativ 1.4 milioane de euro, cam 100.000 de jucător", a precizat Dorin Goga.

Totodată, Piţurcă şi Teia Sponte au răspuns întrebărilor judecătorilor la ultima înfăţişare. Piţurcă a spus că nu ştia că semnarea acelui ante-contract imobiliar nedatat va crea atîtea probleme şi mai vine nu ar fi semnat. "Am vrut doar să-l ajut pe Gigi", a spus fostul selecţioner.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.