Liga 1

Rapid se va despărţi de Olberdam şi Candido Costa » A început curăţenia

Vara trecută, Costa a venit gratis de la Belenenses Foto: Raed Krishan

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii nu le vor mai prelungi angajamentele lui Candido Costa şi Olberdam. Frunză şi Vidanov nu-şi cunosc încă soarta



Rapidiştii nu se gîndesc doar la achiziţii, ci şi la oamenii de care se vor despărţii în această vară. Mai mulţi jucători din lot, în mare parte sosiţi la începutul sezonului, îşi încheie contractele la 1 iunie, iar conducerea a decis care vor fi cei lăsaţi să plece. Candido Costa (30 de ani) şi Olberdam de Oliveira (26 de ani) nu i-au mulţumit pe şefii din Grant şi vor pleca din România la începutul săptămînii viitoare. Cînd au venit, cei doi au semnat pe un sezon, iar clubul are opţiunea de a le prelungi automat pentru încă doi ani, însă nu o va activa în cazul lor.

Glauber rămîne
Printre jucătorii care se află în aceeaşi situaţie mai sînt Glauber Berti (27 de ani), Pavel Vidanov (22 de ani) şi Sorin Frunză (33 de ani). Stoperul brazilian va îmbrăca tricoul alb-vişiniu şi în campionatul viitor pentru că i-a convins pe conducători în această primăvară, cînd a evoluat meci de meci în locul renegatului Marius Constantin. În privinţa fundaşului bulgar, lucrurile nu sînt încă decise. Acesta ar putea fi păstrat deoarece Marcos Antonio (28 de ani) e posibil să plece la Braga, în Portugalia. În plus, Vidanov are un preţ accesibil, 300.000 de euro, plătibili în trei rate anuale, pentru un transfer definitiv. Pînă acum el a fost împrumutat de la ŢSKA Sofia pentru 35.000 de euro!

I-a supărat pe şefi
Un alt fotbalist la care Rapid ar putea renunţa în această vară e Sorin Frunză. Oficialii clubului se gîndesc să nu-i mai prelungească angajamentul după ce mijlocaşul a depus memoriu la LPF pentru a-şi cere drepturile financiare restante. Frunză nu a solicitat şi să devină liber de contract!


5,40 e media notelor gsp obţinute de Costa în cele 12 meciuri jucate la Rapid

5,73 e media notelor gsp obţinute de Olberdam în cele 11 partide în care a îmbrăcat tricoul vişiniu


Nu deschid porţile
Deşi se gândeau să lase intrarea liberă la partida cu Braşov, ultima din acest sezon, şefii din Giuleşti au decis să pună în vînzare bilete, însă la preţuri reduse. Un tichet la tribuna a II-a va costa 10 lei, precum şi cel de la peluza a II-a. Cine va dori să stea la tribuna I va trebui să scoată din buzunar 30 de lei. Biletele vor fi puse în vînzare, azi, la casele de la stadion, dar şi la Fan Shop.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.