Liga 1

Bălgrădean ar putea fi suspendat doar o etapă, caz în care ar prinde meciul cu Steaua

Pe 25 mai, Bălgrădean va disputa prima finală de Cupă din carieră Foto: Raed Krishan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eliminat direct cu Brăneşti, portarul poate lua doar o etapă de suspendare, urmînd să apere în finala Cupei. Cu Timişoara, mănuşile vor fi preluate de Naumovski



Pe Ioan Andone l-au trecut fiorii în minutul 76 al partidei cu Brăneşti, cînd Cristian Bălgrădean l-a acroşat pe Zuluf la marginea careului, în postură de ultimul apărător. Pentru că în poartă a trebuit să intre Bărboianu, dar mai ales fiindcă goalkeeper-ul risca o suspendare de două etape pentru "roşu" direct!

Ieri, "cîinii" s-au liniştit. Ei susţin că regulamentul îi va permite portarului de 23 de ani să apere în finala Cupei, cu Steaua, de pe 25 mai. "Articolul 63 e clar: Cristi va fi suspendat numai o etapă, întrucît a oprit o ocazie clară de a marca a unui adversar aflat în atac spre poarta adversă, prin comiterea unei greşeli sancţionabile cu lovitură liberă sau penalty. Nu e vorba de violenţă sau comportament nesportiv. Sută la sută, el va evolua cu Steaua", a spus directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu. Sîmbătă, cu Timişoara, între buturi va intra Naumovski, Dolha urmînd a fi rezervă.


"Bălgrădean nu are cum să fie suspendat mai mult de o etapă, aşa că îl voi avea apt pentru finala cu Steaua"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


Găman se resimte

Ioan Andone nu ştie încă dacă se va putea baza pe Valerică Găman pentru finala Cupei. El a părăsit terenul accidentat în minutul 34 al partidei cu Brăneşti, acuzînd dureri la spate. "Nu ştiu dacă mă voi putea baza pe Găman, sper să nu fie ceva grav", a spus "Fălcosul". Doctorii susţin că fundaşul suferă de lombalgie, avînd şanse destul de mari să fie apt cu Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.