Liga 1

Oţelul îşi trage autocar de Champions League!

Paraschiv a asistat la "redesenarea" maşinii Foto: Raed Krishan

Articol de Alexandru Răducanu, Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gălăţenii vor face prima deplasare cu noul autobuz sîmbătă, la Ploieşti



După ce a fost udat cu bere nemţească, şampanie scumpă şi pupat de fani în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, autocarul Oţelului a intrat şi el în zodia schimbărilor. Ieri dimineaţă, doi angajaţi ai clubului au început o operaţiune care se va întinde pe durata a trei zile.

"Procedeul nu e foarte complicat, dar trebuie să lucrăm încet pentru că este o muncă migăloasă. Avem mai multe ştraifuri de autocolant, iar toată procedura va dura pînă joi seară sau vineri dimineaţă", au spus cei doi muncitori. Euforici încă după cîştigarea campionatului, jucătorii au avut timp să urmărească modul cum muncitorii "îmbrăcau" autocarul. "Ce tare arată! Mult mai bine decît înainte" a fost prima reacţie a lui Gabi Paraschiv. "Şmecherie mare, intrăm în rînd cu lumea. Ce autocar frumos o să avem!", a punctat şi Gabi Giurgiu.


"Autocolantele de pe autocar se decoloraseră şi erau foarte vechi. Nu scriem pe el «Oţelul campioană» pentru că ştie deja toată lumea!" :)
Marius Stan, preşedinte Oţelul


Duminică, petrecere mare!
Oficialii Oţelului vor pregăti duminică o megapetrecere pentru a sărbători cîştigarea primului titlu din istoria clubului. Jucătorii împreună cu tot staff-ul tehnic vor face un tur al oraşului, care va fi anunţat în zilele viitoare pentru a nu se mai bloca circulaţia la fel ca după victoria din meciul cu Timişoara. Tot duminică, la Galaţi se va organiza şi o petrecere cîmpenească în cinstea campionilor. Momentan, Liga nu ştie încă ziua în care va trimite trofeul şi medaliile de campioni pe malul Dunării.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.