Box

"Rechinu'" Diaconu: "Vreau să demonstrez că am valoare"

Adrian Diaconu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 mai 2011

Pugilistul Adrian Diaconu a declarat că a aşteptat mult timp pentru a boxa cu americanul Chad Dawson, dar că acum se simte "mult mai puternic fizic şi psihic" pentru întâlnirea care va avea loc sâmbătă, în cadrul unei gale de la Montreal, informează site-ul rds.ca.

 

"Am aşteptat mult timp acest meci, dar am avut de asemenea şi timp pentru a mă pregăti. Sunt mult mai puternic fizic şi psihic. Am încredere în mine. Sunt doar la o victorie de un alt meci pentru titlul mondial. Din acest motiv, toate meciurile disputate în ultimii 4 ani au fost importante. Pentru mine orice meci este important, însă mărturisesc că acesta va fi special", a declarat Adrian Diaconu, cu 27 de victorii (15 KO) şi 2 înfrângeri în palmares.

Românul s-a declarat convins că îl poate învinge pe Dawson. "M-am pregătit foarte bine. Când stai în sală, te antrenezi timp de un an şi nu lupţi, este greu. Meciul acesta îmi va oferi multe şanse. Vreau să demonstrez că am valoare", a mai spus Diaconu, citat de montrealgazette.com.

Şi antrenorul Stephane Larouche, care se ocupă de pregătirea lui Diaconu, este optimist în privinţa meciului de sâmbătă. "Adrian este conştient că dacă va lupta normal, nu va ajunge la Dawson. Dar, dacă Adrian va fi rapid, dacă îşi va folosi viteza şi toate atuurile, atunci îl poate surprinde pe Chad Dawson. Dawson nu a dat prea mulţi pumni în meciul cu Pascal, însă este talentat şi unul dintre cei mai buni la categoria sa. Este viclean, rapid, înalt şi se mişcă bine. Acest meci este o oportunitate minunată pentru Diaconu, poate ultima bună pentru român. Ne aşteptăm să facă un meci bun. Este calm şi relaxat", a spus Larouche.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.