Stranieri

Primele VEŞTI BUNE de la Utrecht » Neşu ar fi vorbit cu mama lui şi ar fi simţit "furnicături" la picioare!

9 zile au trecut de la accidentarea dramatică a lui Neşu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2011

Fotbalistul a putut dialoga cu mama sa şi i-a mai risipit acesteia din temerile cauzate de accidentul tragic de care a avut parte fundaşul român la antrenamentul lui Utrecht.

Monica Neşu a făcut o dezvăluire incredibilă: a vorbit cu baiatul ei prin telefon! "Marţi s-a petrecut un miracol. Probabil şi de la energia pozitivă care s-a adunat de la susţinerea celor din jur, Mihaiţă a început să vorbească.

Nora mea m-a sunat şi mi-a zis că are o surpriză pentru mine. Am auzit apoi: "Ciao, mami!". Eu pot sa îmi stăpînesc emoţiile şi la bine, şi la rău şi am reuşit să nu mă agit prea tare", a afirmat mama fotbalistului pentru Cancan.

Acestea nu par să fie singurele veşti bune. Apropiaţi ai familiei lui Neşu susţin că acesta a simţit furnicături la picioare, semn extraordinar, avînd în vedere că fotbalistul nu şi-a simţit corpul timp de 8 zile. Nimeni nu a confirmat însă oficial informaţia, familia lui Neşu încercînd să nu se entuziasmeze prea tare de aceste semne pozitive. Gazeta a contactat unul dintre medicii clubului, care a infirmat această veste

Fii alături de Neşu! Scrie-i pe MySport un mesaj de încurajare!

GSP.RO a scris despre metoda lui Neşu de a comunica cu cei din jur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.