Europa League

VIDEO Falcao către Săpunaru: "Vezi să nu scapi şi tu Cupa!" :D

Cristian Săpunaru ţînînd în braţe trofeul Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2011

Marcatorul golului care a adus trofeul Europa League la Porto, Radamel Falcao, îşi doreşte să rămînă la echipa antrenată de Andre Villas-Boas. Atacantul columbian are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"De la începutul anului muncim pentru a cîştiga toate trofeele posibile. Mi-aş fi dorit ca seara trecută să nu se termine, să dureze o eternitate. În viaţa unui fotbalist, astfel de momente speciale sînt cele mai importante, trebuie să te bucuri de fiecare clipă pentru că îţi îndeplineşti un vis din copilărie", a spus Falcao după joc.

"Visul nostru nu se încheie aici pentru că în fiecare an trebuie să munceşti mai mult. Mă concentrez asupra jocului meu aici, la Porto, nu vreau să plec!", a mai spus Falcao.

Columbianul a glumit pe seama românului Săpunaru, care trecea prin spatele său, alături de Fernando, avînd Cupa în mîini: "Vezi să nu scapi şi tu Cupa!".

În ultimele săptămîni, alţi doi fotbalişti au scăpat din mîini trofee importante: madrilenul Sergio Ramos - Cupa Spaniei (VEZI AICI FAZA!), respectiv Martin Stekelenburg, portarul lui Ajax - trofeul de campion al Olandei. Nici hocheiul nu a fost ferit de astfel de momente: antrenorul secund al campioanei mondiale, Finlanda, a scăpat şi el pe jos trofeul. VEZI AICI FAZA!

FC Porto a învins aseară pe Sporting Braga, scor 1-0, în finala Europa League, disputată pe "Aviva Stadium" din Dublin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.