Liga 1

Poli vrea stadionul plin cu Dinamo » Îi iartă suporterii pentru ratarea titlului?

Atmosferă de mare derby la Poli - Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2011

Fanii bănăţeni şi-au pierdut entuziasmul după înfrîngerea de la Galaţi, dar jucătorii lui Poli speră ca stadionul să fie plin la meciul cu Dinamo


Suporterii timişoreni au obişnuit să facă spectacol la meciurile de pe teren propriu cu Dinamo, dar situaţia de acum pare una nefavorabilă pentru jucătorii alb-violeţi, care îşi doresc un stadion arhiplin la ultima reprezentaţie din acest sezon pe "Dan Păltinişanu". Oficialii timişoreni au pus în vînzare doar 15.000 de bilete pentru partida care va încheia sezonul timişorenilor, iar pînă în acest moment s-au vîndut în jur de 4000 de tichete.

"Ne cerem scuze, ne-am tot cerut, dar acum este tîrziu. Cu Dinamo este o rivalitate de tradiţie dar cred că nici lumea şi nici noi nu mai simţim acel ceva pentru că ştim că nu mai putem atinge primul loc. Noi am tot discutat în vestiar această problemă şi ne-am dori să avem parte de un stadion plin cu suporteri care să ne încurajeze. Este un moment foarte dificil pentru noi, sîntem dărîmaţi şi acum mai mult ca niciodată avem nevoie de sprijinul lor. Îi vom înţelege în orice situaţie pentru că ştim că i-am dezamăgit crunt", a declarat Alex Bourceanu.

Ajuns la Timişoara de doar cîteva luni, Nikola Ignjatijevici a simţit deja căldura bănăţenilor: "Trebuie să ne adunăm toate resursele şi să încercăm să le facem o ultimă bucurie suporterilor în acest derby de tradiţie"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.