Liga 1

UPDATE // Finanţele din Argeş anunţă că, totuşi, plata a fost făcută, dar pe 18 mai

Inter Curtea de Argeş acuză că Marin Condescu ar fi falsificat documentele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2011

UPDATE // La cîteva ore după ce patronul celor de la Internaţional Curtea de Argeş acuza dur, printr-un comunicat, Pandurii şi LPF pentru programarea gorjenilor la meciul cu Vaslui, cei de la Finanţe Argeş au anunţat că au găsit banii viraţi în contul înţelegerii dintre cele două părţi. "Suma de aproximativ 800 de mii de euro a fost trimis pe 18.05.2011", a precizat Dorin Falcă, directorul Finanţe Argeş.

Conform înţelegerii, Pandurii mai au de plată aproape un milion de euro către firma lui Benone Lazăr.

Pandurii a scăpat de neprogramare în partida cu FC Vaslui din ultima etapă, dar se pare că emoţiile gorjenilor n-au dispărut. Internaţional Curtea de Argeş a anunţat, într-un comunicat, că gruparea Pandurii nu îşi achitase, până miercuri (termenul limită), datoria de 850.000 de € pe care o are către argeşeni, deşi oficialii clubului din Târgu Jiu au susţinut că au rezolvat această situaţie.

"Până, astăzi, 18.05.2011 nu au reuşit să facă dovada plăţii debitului de 3.535.468 lui plus 1.610 lei către Internaţional Curtea de Argeş. Dacă în urmă cu două săptămâni, preşedintele CS Pandurii susţinea că nu are nicio datorie către FC Internaţional, în ultima săptămână acesta a schimbat retorica susţinând că vrea să plătească, pentru ca marţi 17.05.2011, cu câteva ore înaintea expirării termenului limită, să ne solicite amânarea plăţii debitului. CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu trebuia să prezinte până la ora 24.00 a zilei de 17.05.2011 documente prin care se face dovada executării obligaţiilor", se arată în comunicatul emis de Internaţional Curtea de Argeş, transmite Mediafax.

DOCUMENTE FALSE OFERITE DE GORJENI?
Mai mult, conducătorii grupării argeşene susţin că reprezentanţii clubului Pandurii au încercat să păcălească Federaţia Română de Fotbal:

"La ora 23.59, la câteva ore după ce solicitase clubului nostru amânarea plăţii, clubul gorjean a transmis prin fax către FRF trei copii foarte puţin lizibile ale unor ordine de plată al căror conţinut presupune că CS Pandurii ar fi efectuat plata prin sistemul internet banking sau multicash care permite efectuarea plăţilor de la sediul / domiciliul plătitorului.

Nu ar fi fost nicio problemă dacă plata făcută de CS Pandurii către Trezoreria Statului pentru clubul nostru s-ar fi putut realiza printr-un astfel de sistem la orele 23.00. O plată către Trezoreria Statului trebuie însă făcută prin ordine speciale de plată a căror scanare e obligatorie la sediul băncii pentru a fi validată plata. Tragem concluzia că fie plata nu a fost efectuată deloc, fie a fost efectuată pe data de 18.05.2011, în afara termenului legal", :X se mai specifică în comunicat.

Este foarte posibil ca Inter Curtea de Argeş să se adreseze comisiilor abilitate pentru a obţine un verdict favorabil.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.