Liga 1

EXCLUSIV » Şepcile roşii vor eventul alături de Zicu, Eric şi Goga!

Eric este al doilea golgheter al Ligii 1, depăşit doar de Ianis Zicu

Articol de Dan Brie  —  Thursday, 19 May 2011

Zicu, Eric, Galamaz, Tibi Bălan sau Goga sînt doar cîteva din ţintele de top ale lui Florian Walter pentru sezonul următor


Patronul şepcilor roşii şi-a stabilit deja planul pentru sezonul viitor şi este pregătit să dea lovitura pe piaţa transferurilor cu numele grele din campionatul României. "Vom aduce şase jucători în această vară, dar nu vreau să-i nominalizez în acest moment. Ne-am propus o clasare pe locurile 1-4 şi cîştigarea Cupei României", a anunţat optimist Florian Walter.

Deşi nu a dat nume, surse apropiate patronului de la U au dezvăluit că acesta va face tot posibilul pentru a obţine semnăturile lui Zicu, Eric, Goga, Galamaz, Tibi Bălan şi Helder! Walter ar realiza astfel una din cele mai spectaculoase campanii de transferuri din istoria Ligii I!

"Foarte puţini jucători au reuşit să facă diferenţa în acest sezon, iar printre aceştia se numără fotbalişti ca Niculescu, Zicu sau Eric", a fost singurul amănunt oferit de Florian Walter.

Acesta l-a reconfirmat şi pe tehnicianul Ionuţ Badea, care va continua şi în sezonul viitor pe banca clujenilor: "El are contract cu noi şi va rămîne antrenorul nostru. Nu l-am adus la Cluj ca să plece în vară. Vom avea un buget de 5 milioane de euro şi daca va fi nevoie această sumă va fi suplimentată", a spus Florian Walter.

41 de goluri au marcat împreună Ianis Zicu, Eric de Oliveira şi Dorin Goga
16 meciuri a jucat Galamaz la Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.