Stranieri

Cernat poate decide campioana în Turcia

Cernat poate decide campioana în Turcia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2011

Jucătorul român care evoluează în linia mediană a lui Kardemir Karabukspor poate decide soarta campionatului din Turcia, chiar în ultima etapă, atunci cînd va da piept cu Trabzonspor, una dintre cele două formaţii care se luptă pentru titlu.

Cu un singur meci înainte de a putea trage linie în campionatul din ţara semilunei, pe primele două poziţii se află la egalitate, Fenerbahce şi Trabzonspor, fiecare cu cîte 79 de puncte. Dacă ambele echipe termină cu acelaşi număr de puncte, atunci Fener şi Trabzon vor fi despărţite de balanţa confruntărilor directe, care se înclină în favoarea primei (2-0, 2-3).

În vîrstă de 31 de ani, Florin Cernat a început perfect sezonul. A marcat 5 goluri şi a dat alte 5 pase decisive pînă în etapa a opta, atunci cînd o accidentare l-a trimis pe banca de rezerve aproape jumătate de an. Gălăţeanul a revenit pe teren decis să confirme din nou, dar a mai marcat doar de două ori şi şi-a servit colegii cu alte două ocazii.

- Dacă Fenerbahce se află în faţa celui de-al 18-lea titlu în Super Lig, Trabzonspor poate pune mîna pe cel de-al 7-lea trofeu.

Galata, fără emoţii şi fără speranţe

Fosta echipă a lui Gheorghe Hagi, nu mai are nici o şansă de a prinde cupele europene, din cauza diferenţei de 15 puncte faţă de ultimul loc care i-ar permite accesul în Europa League.

Duminică, 22 mai, ora 20.00
Sivasspor - Fenerbahce
Karabukspor - Trabzonspor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.