Europa League

Săpunaru a celebrat triumful de la Dublin cu suporterii » Fiesta 24 de ore din 24

+2 Foto
Săpunaru, stînga, și coechipierul Falcao se aruncă în marea de suporteri care a invadat terenul de joc Foto: Reuters

Articol de Viorel Tudorache  —  vineri, 20 mai 2011

Fanii i-au urmat pe jucători la hotel, după finală, şi acolo s-a declanşat o nouă sărbătoare, ce-a continuat inclusiv pe parcursul zilei de ieri



Cristi Săpunaru n-a pus pleoapă pe pleoapă miercuri noapte. Euforia cîştigării Europa League a dat naştere unei sărbători spontane, împreună cu suporterii, în faţa hotelului din Dublin în care a fost cazată delegaţia lui FC Porto.

Toţi cei aproximativ 20.000 de fani ce i-au însoţit pe "dragoni" în Irlanda au urmat echipa de la stadion la hotel. Iar acolo, să te ţii! Săpunaru şi colegii au fost "solicitaţi" afară şi-au dat curs invitaţiei ieşind la balcoanele camerelor.

A urmat o noapte de vis. Au cîntat împreună, au scandat împreună, au agitat steaguri şi bannere. N-a lipsit, desigur, trofeul, pe care fiecare jucător l-a ridicat deasupra capului, fiind aclamat de mulţimea care spumega la picioarele sale.

O fiesta totală, ce nu s-a oprit o dată cu apariţia zorilor. De fapt, a continuat pe tot parcursul zilei de ieri. Jucătorii au fost aşteptaţi de zeci de mii de susţinători la întoarcerea din Irlanda, aseară, la 18:30, ora locală, şi o nouă petrecere s-a dezlănţuit apoi pe străzile oraşului Porto.


Nu i-a uitat pe românii lui
În nebunia care a urmat pe teren fluierului final al spaniolului Carballo Velasco, "Săpun" s-a gîndit şi acasă. A fluturat drapelul României, şi-a pus un fular al Rapidului şi nu l-a uitat nici pe Mihăiţă Neşu, afişînd un banner pe care era înscris un mesaj de susţinere alături de chipul său.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.