Liga 1

Wires e sincer: ”Nu auzisem de Steaua pînă acum o săptămînă”

Wires (stînga) abia aşteaptă să joace în Liga 1 Foto: AFP

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Wires, 28 de ani, a declarat ieri că este onorat de interesul roş-albaştrilor, că şi-ar dori să vină de săptămîna viitoare în România şi că nu se teme de faptul că alţi conaţionali n-au reuşit în Ghencea



- Jose, ce ştii de interesul Stelei?

- Ce mi-a zis impresarul meu. Eu nu auzisem de Steaua pînă în acel moment, nu ştiam de echipă, dar m-am informat. Internetul găseşte tot acum! Am văzut palmaresul clubului, faptul că a cîştigat Cupa Campionilor, că joacă la cel mai înalt nivel în Europa şi am fost convins pe loc că e un transfer bun.

- Să înţelegem că ai veni la Steaua.
- Da, mi-ar plăcea. Am văzut că e numărul 1 în România, mi-a vorbit şi Ricardo, de la Rapid, de această ţară, de Bucureşti, am auzit lucruri frumoase.

- Pe Geraldo Alves îl cunoşti? E la Steaua, e fratele lui Brunos Alves.
- Doar după nume, pe Geraldo nu-l ştiu personal. În schimb, îl ştiu pe Julio Alves, fratele lor mai mic, care e cu mine la Rio Ave. Şi el mi-a spus lucruri bune despre România.

- Brazilienii nu prea au reuşit în Ghencea, nici n-au avut noroc. Nici Andrey, nici Elton, nici Arthuro, nici Ricardo, nici Bonfim, nici Maicon.
- Da? Nu ştiu, poate e întîmplare. Eu vreau să reuşesc oriunde joc. Ar fi un pas important pentru cariera mea, îmi doresc să fiu campion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.