Liga 1

Steaua a renunţat la Mrdakovici!

Miljan Mrdakovic

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua nu-l va mai transfera pe atacantul de 29 de ani al lui Apollon Limassol, pe care MM l-a urmărit la finala Cupei Ciprului



Mihai Stoica a şters deja primul nume de pe lista posibililor achiziţii din această vară! Managerul general din Ghencea l-a urmărit pe viu pe sîrbul Miljan Mrdakovici, de la Apollon Limassol, însă nu a fost convins de calităţile vîrfului care este golgeterul campionatului din Cipru, cu 21 de reuşite în acest sezon.

Mrdakovici a jucat titular în partida la care MM a fost în tribune şi, chiar dacă a contribuit la golul egalizator al echipei sale, nu a fost de ajuns pentru a ajunge în Ghencea la vară. Stoica s-a întors extrem de dezamăgit din Cipru şi i-a transmis lui Gigi Becali şi celorlalţi colaboratori ai săi că nu va face o ofertă pentru vîrful sîrb, care ar fi devenit liber de contract în cîteva săptămîni. "Nu e de Steaua, m-am convins. Nu ar face faţă la noi, cifrele pe care le are în acest sezon nu arată valoarea lui, sînt mult umflate!", s-a destăinuit MM colaboratorilor.


Stoichiţă: "E mare ţeapă!"
Pentru a fi siguri că nu se înşală în privinţa lui Mrdakovici, MM a luat legătura cu Mihai Stoichiţă, fost antrenor în Ghencea, dar şi în Cipru. Stoichiţă i-a spus clar managerului din Ghencea: "Ar fi o greşeală să-l luaţi pe Mrdakovici! Eu îl cunosc foarte bine, nu ar fi o achiziţie benefică pentru că valoarea sa nu e de Steaua!". În cariera sa, Mrdakovici a schimbat nu mai puţin de 12 echipe, în 8 campionate diferite, ajungînd să evolueze chiar şi în China.


25 de goluri a marcat Mrdakovici pentru Apollon în acest sezon în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.