Liga 1

EXCLUSIV Dorel Stoica a plecat acasă la pauză, după ce şi-a făcut vînzător un coleg

Dorel Stoica a plecat la pauză după ce l-a făcut trădător pe Dănănae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 mai 2011

Scandalurile se ţin lanţ al Craiova. După ce că patronul Universităţii se află la un pas de a deveni persona non grata, iar echipa a retrogradat pentru a doua oară în istoria sa, jucătorii au ajuns la certuri incredibile. După ce Zoro s-a luat la bătaie cu Buleică, azi Dorel Stoica l-a făcut vînzător pe Dănănae şi apoi a plecat de capul lui acasă. Era pauză, iar Silviu Lung l-a băgat la pauză în locul său pe Buleică.

"Ne-ai vîndut şi cu Dinamo (scor 2-0 în Bănie pentru "cîini"), la fel vrei să faci şi azi. Eu nu mai pot sta cu asemenea oameni în vestiar", a ţipat Dorel la Dănănae, 26 de ani, după care s-a îmbrăcat şi a părăsit arena.

Stoica, 32 de ani, este protagonistul mai multor scandaluri în acest an competiţional. Întîi a semnat cu Steaua chiar dacă Mititelu îl ameninţa că va trebui să plătească un milion de euro daune, apoi a revenit la Craiova atunci cînd Piţurcă a semnat cu Universitatea. Pentru că a evoluat la două echipe într-un sezon, după izbucnirea scandalului dintre Mititelu şi Piţurcă, el a rămas în Bănie să joace dar nu a putut ajuta echipa să se salveze.

Fundaşul dreapta Dănănae se află printre jucătorii care şi-au depus memorii la Ligă ca să devină liber de contract, acuzînd că nu a mai fost plătit de patru luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.