Liga 1

Steliştii i-au făcut o promisiune unui suporter imobilizat în căruciorul cu rotile » ”Luăm Cupa pentru tine!”

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steliştii i-au promis lui Dragoş Moldovan, suporterul din Cluj imobilizat în căruciorul cu rotile, că o vor bate pe Dinamo miercuri pentru a-i îndulci suferinţa



Deplasarea roş-albaştrilor la Cluj nu a însemnat pentru echipa lui Olăroiu doar meciul cu CFR, ci şi o întîlnire specială cu un fan. Dragoş Moldovan, un tînăr de 32 de ani din Cluj, imobilizat în scaunul cu rotile, a petrecut două ore de vis alături de idolii săi. "Au fost momente unice, speciale, şi le mulţumesc tuturor celor din Ghencea pentru că m-au primit la hotel şi am putut să vorbesc cu ei!", rememorează Dragoş ziua de sîmbătă.

Vizita la hotelul roş-albaştrilor a fost ca o alinare pentru Dragoş, el primind luna aceasta o veste cumplită. "Am fost în Germania la control, iar medicii de acolo mi-au dat o veste pe care nu doream să o aud vreodată: boala mea s-a agravat, iar diagnosticul a fost scleroză multiplă", povesteşte trist Dragoş. El însă nu şi-a pierdut speranţa că soarta îi va rezerva şi lucruri bune în viitor. "Discuţiile cu Bănel, cu Szekely, cu domnul Olăroiu m-au ajutat foarte mult. Fotbalul şi mai ales Steaua îmi ţin vie speranţa că într-o zi voi fi bine! Băieţii m-au încurajat şi sper ca miercuri să-mi facă cel mai frumos cadou: să o bată pe Dinamo şi să cucerească trofeul! Mi-au promis că vor juca şi pentru mine!", a povestit Dragoş Moldovan. Cei care doresc să-l ajute pe Dragoş cu bani pentru a lupta în continuare cu boala o pot face în contul: RO85RZBR0000060013457807, titular Dragoş Moldovan.


"Le mulţumesc tuturor celor de la Steaua pentru ajutorul dat. Sper ca Olăroiu să rămînă şi din sezonul viitor la echipă pentru a cuceri titlul!"
Dragoş Moldovan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.