Liga 1

Deac vine astăzi sau mîine la Bucureşti pentru a semna cu Rapid

Ciprian Deac s-a înțeles cu Rapid

Articol de Alexandru Răducanu, Marius Tuhuţ  —  Monday, 23 May 2011

UPDATE »  Ciprian Deac este aşteptat la Bucureşti pentru a semna contractul cu Rapid, giuleştenii îi vor plăti 50 la sută din contractul de 600.000 de euro pe care îl are cu Schalke.

UPDATE » Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, admite că e aproape să-l aducă pe Ciprian Deac în Giuleşti, dar spune că fotbalistul nu a dat încă un răspuns final.

"Deac e un fotbalist pe care ni-l dorim. I-am făcut o ofertă, sîntem încă la stadiul de discuţii. Din ce ştiu eu n-am primit un răspuns pînă acum. Aşteptăm să vedem ce va alege, ştiu că are şi varianta CFR Cluj, cei de acolo îl vor, rămîne de văzut".

Rapid lucrează la primul transfer din această vară. Giuleştenii sînt în discuţii cu Ciprian Deac, fotbalistul urmînd să vină în Giuleşti pentru un sezon, sub formă de împrumut.

Deac este jucătorul lui Schalke 04, dar nu a bifat decît 4 meciuri în tricoul nemţilor şi a decis să revină în Liga 1. Salariul de 600.000 de euro al jucătorului de 25 de ani al lui Schalke va fi suportat jumătate de români, jumătate de nemţi.

Ciprian Deac are 25 de ani, s-a născut la Bistriţa şi şi-a început cariera la Unirea Dej (2004-2006). A mai jucat la CFR Cluj (2006-2010) şi Oţelul Galaţi (2008), iar în 2010 a devenit jucătorul nemţilor de la Schalke 04, unde a bifat doar 4 meciuri.
La echipa naţională are 11 selecţii.

Aducerea în Grant a lui Deac este şi o garanţie a faptului că, după ce îşi va încheia conturile cu naţionala, Răzvan Lucescu va reveni la Rapid. Ciprian Deac este unul dintre fotbaliştii pe care actualul selecţioner i-a cerut lui George Copos să-l aducă pentru sezonul viitor. Citeşte mai multe detalii AICI!



Gazeta Sporturilor a dezvăluit în urmă cu 3 zile că Lucescu jr. va reveni la Rapid. Citeşte mai multe AICI!

După o discuţie lungă cu Mircea Sandu, Răzvan s-a decis: stă pe bancă la meciul cu Bosnia!
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.