Liga 1

Joacă finala Cupei cu Steaua, după care revin în liga secundă » Găman şi Bărboianu se întorc la Ştiinţa

Articol de Alexandru Răducanu, Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bărboianu şi Găman pot afla astăzi de la LPF un verdict nemilos în ceea ce-i priveşte de la 1 iulie 2011: revin în proprietatea Universităţii Craiova pentru următorii 5 ani



Derby de România, ultimul bal! Destinul lui Ştefan Bărboianu, 23 de ani, şi al lui Valerică Găman, 22 de ani, se vor lega din nou de U Craiova şi de Adrian Mititelu. În ciuda declaraţiilor celor doi apărători, care afirmau că nu mai revin niciodată la Ştiinţa cu actualul patron al clubului. Astăzi, cu o zi înainte de finala Cupei cu Steaua, cei doi olteni ar putea fi înştiinţaţi de la LPF că au fost respinse memoriile lor ca să devină liberi de contract de la 1 iulie şi, de la data respectivă, vor reintra în vigoare noile lor acorduri cu "juveţii". Aşa susţin sursele Gazetei, aşa le-a transmis şi Victor Piţurcă suporterilor olteni la întîlnirea de ieri.

Şi Găman, şi Bărboianu au plecat ieri după-amiază cu formaţia spre Ardeal. Fundaşul dreapta este titular cert, Găman acuză încă durerile la spate, de aceea masorul Gabi Niculescu i-a aplicat benzi de kinetotaping ca să-l scape de probleme. Băieţii au evitat ieri să dea declaraţii despre posibilitatea de a se întoarce după meciul cu Steaua la Craiova. Apropiaţii celor doi susţin că Ştefan în nici un caz nu vrea să revină, el adaptîndu-se foarte bine în Ştefan cel Mare.

Oricum, acţionarii roş-albilor sînt în tratative avansate cu Mititelu pentru transferul celor doi apărători, la care s-ar putea adăuga Silviu Lung junior şi Ovidiu Dănănae. Sursele Gazetei declarau încă de acum 3 săptămîni că Nicolae Badea l-ar fi convins pe omologul său din Bănie de tranzacţia care să legifereze trecerea definitivă a lui Bărboianu şi a lui Găman în proprietatea roş-albilor.


10 meciuri a bifat Bărboianu în tricoul "cîinilor" în această primăvară, avînd şi-o pasă decisivă

8 partide a jucat Găman pentru Dinamo


"Găman şi Bărboianu s-au dus la Dinamo pentru Giovanni. Găman nu voia să plece la Dinamo, dar n-a vrut să se ducă nici la Sportul, aşa că nu a avut de ales"
Victor Piţurcă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.