Cupa Romaniei

Andone ştie cum să îşi motiveze jucătorii » Guardiola în alb-roşu

Andone va repeta astăzi la antrenament și loviturile libere, și penalty-urile

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul dinamovist a adoptat tactica de motivare a catalanului pentru a-i motiva pe dinamovişti



Ioan Andone pregăteşte meciul cu Steaua ca şi cum ar fi cel mai important din carieră. Şi-a luat o geantă plină cu DVD-uri, cu momente de neuitat din Derby-urile de România, cîştigate de roş-albi. Din colecţie face parte şi ultima finală directă între rivale, din 1990, cînd Ando era pe teren, iar dinamoviştii cîştigau cu 6-4. Filmele vor fi vizionate începînd de astăzi. Jucătorii au intrat deja pe mîna tehnicianului, care-i fortifică psihic înainte de meci, folosind metode uzitate şi de Pep Guardiola înaintea finalelor de cupe europene din acest sezon.

- "Jucaţi ca şi cum ar fi finala vieţii! Trebuie să învingeţi, nu există altă alternativă. Eu cred că sînteţi mai buni decît adversarii voştri, arătaţi asta pe teren!".

- "Cîştigaţi pentru voi, pentru familiile voastre, pentru suporteri! Nu vă mai gîndiţi la nimic altceva cît timp sînteţi pe teren, tot ceea ce contează va fi pe gazon, nimic nu mai contează decît finala şi victoria".

- "Ajutaţi-vă între voi, vorbiţi permanent, să nu aveţi nici o teamă acolo, în iarbă!".


"Sper să cîştigăm Cupa şi să ne întoarcem cu ea în Ştefan cel Mare, cu cele 36 de autocare pline de suporteri. Toţi dinamoviştii trebuie să se gîndească doar la cum să cîştigăm trofeul"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.