Cupa Romaniei

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Dolha » Balauru între buturi!

Înainte să fie adus de Sabău la Tîrgu Mureş, Balauru a fost aproape de un transfer în liga a 3-a din Italia, la Rimini Foto: Raed Krishan

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii negociază intens cu FCM Tîrgu Mureş pentru portarul de 21 de ani. La schimb, vor să-l lase la echipa ardeleană pe Laurenţiu Rus



Lui Emilian Dolha îi expiră contractul cu Dinamo la finalul acestei luni, iar conducătorii nici nu se gîndesc să i-l prelungească. Roş-albii caută un goalkeeper tînăr, de perspectivă, şi, după ce l-au monitorizat în acest retur pe Dragoş Balauru, au făcut o ofertă către clubul din Tîrgu Mureş.

Portarul de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune pentru ardeleni şi ar putea sosi în Ştefan cel Mare în cazul în care cele două cluburi se înţeleg la bani. "Cîinii" doresc să-l includă în afacere şi pe Laurenţiu Rus, cedat echipei lui Sabău în returul recent încheiat sub formă de împrumut.


Refuzat de Steaua că era prea scund
Balauru se declară fan Rapid, iar în cameră stă cu Adrian Iencsi, fost căpitan în Giuleşti. La 16 ani a fost în probe şi la Steaua, fiind acceptat de antrenori, dar i s-a transmis clar că nu va fi titular din cauză că măsura doar 1,55 metri. În prezent, Balauru are 1,78 metri, fiind unul dintre portarii scunzi din Liga 1. Dani Coman, spre exemplu, măsoară 1,80 metri, iar Lobonţ - 1,84!


6,64 este media notelor GSP obţinute de Balauru, fiind pe primul loc la acest capitol între portarii din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.