Liga 1

Rapid, suspendată 4 etape » Giuleştiul va fi pustiu!

Aruncarea de petarde este strict interzisă pe stadioanele din România Foto: Lorand Vakarcs

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comisia de Disciplină a decis ieri că Rapid va disputa 4 meciuri cu porţile închise din cauza incidentelor de la partida cu FC Braşov



Rapid a bifat deja 3 transferuri tari pentru noul sezon, plus antrenorul Răzvan Lucescu, dar a primit ieri o lovitură sub centură din partea LPF. Comisia de Disciplină a decis ca primele 4 meciuri din viitorul campionat pe care Rapid le va avea pe teren propriu să se joace în Giuleşti cu porţile închise. În plus, clubul a fost sancţionat cu 60.000 de lei, adică în jur de 15.000 de euro.

Motivul? Incidentele create de suporterii giuleşteni la meciul cu FC Braşov, cînd au aruncat cu torţe. Una dintre aceste torţe a lovit o tînără de 18 ani, care stătea în galerie, provocîndu-i arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, inclusiv pe faţă. Respectiva fană a fost imediat transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Prin această decizie, practic, fanii Rapidului nu vor mai putea intra pe Giuleşti pînă, cel mai devreme, la jumătatea lunii septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.