Cupa Romaniei

De ce le-a fost frică steliştilor n-au scăpat: Nagy n-a văzut un penalty clar! :O

Faza penaltyului neacordat, la Nicoliţă. Captură gsptv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 mai 2011

În minutul 4 al întîlnirii din finala Cupei, Bănel Nicoliţă a avut o pătrundere excelentă în careul de 16 metri, după un dribling de efect, iar Moţi l-a blocat pe mijlocaşul Stelei printr-un fault evident. Arbitrul Avram nu a sesizat infracţiunea, dar nici asistentul Mikloş Nagy nu a ridicat fanionul, deşi era excelent plasat, la doar cîţiva metri de fază.

Mihai Stoica a început jocul declaraţiilor de dinaintea finalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo, oficialul roş-albastru declarînd că se teme ca nu cumva Dinamo să fie ajutată de tuşierul Mikloş Nagy în anumite faze ale partidei: "De Mikloş Nagy mă tem, nu este vorba doar de episodul Thereau din 2006, şi cu Dinamo, şi cu Tîrgu-Mureş a arbitrat aşa cum arbitrat. Chiar l-am întrebat dacă are ceva cu Steaua", spunea Stoica în urmă cu două zile.

Gigi Becali a vrut chiar să schimbe brigada din finală: "Am vorbit cu Vasile Avram să schimbe tuşierii de la finala Cupei. Ăştia (n.r. - Miklos Nagy şi Sebastian Gheorghe) sunt nişte oameni care au ceva cu Steaua. Să-i ferească Dumnezeu să greşească împotriva Stelei. :X Miklos Nagy se laudă prin Cluj că Dinamo nu o să piardă cu Steaua, când el e la margine, e dinamovist. Sunt doi arbitri care ne-au făcut probleme. Cu băiatul lui Costică Suceava am avut nişte conflicte. Ei sunt născuţi ostili Stelei. Vasile Avram spunea că să uităm de trecut, ştie şi el ce au făcut", spunea Becali alaltăieri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.