Liga 1

Şepcile roşii vor să schimbe istoria Ligii I >> "Orice este posibil"

Marius Popa are gînduri mari pentru sezonul care urmează

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2011

Marius Popa speră ca Universitatea Cluj să poată produce surpriza în sezonul următor, în care clujenii speră să cucerească un trofeu după o lungă perioadă de secetă.


După surprizele uriaşe provocate de Unirea Urziceni şi Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj speră să producă un nou şoc în sezonul viitor al Ligii I: "Obiectivul echipei este cîştigarea Cupei şi clasarea pe locurile 1-4", a anunţat patronul Florian Walter înainte de a pregăti una din cele mai spectaculoase campanii de transferuri din istoria clubului.

Obiectivul ascuns al ardelenilor este primul titlu din istorie, cea mai bună clasare fiind în sezonul 1932-1933 cînd echipa clujeană a terminat pe locul 2. Ardelenii au în palmares un singur trofeu, Cupa României cucerită în anul 1965.

Elevii lui Ionuţ Badea sînt optimişti pentru anul următor, după ce în retur formaţia ardeleană a fost una din cele mai solide echipe din campionat: "A fost un an bun de început şi sper ca de acum înainte drumul nostru să fie ascendent. Îmi doresc măcar să fie un an mai bun decît cel care a fost acum. Dacă rămînem uniţi şi vom forma o echipă în adevăratul sens al cuvîntului ca şi în acest an, avem toate şansele să producem o surpriză şi să avem rezultate foarte bune. Este devreme acum însă pentru vorbe mari. Trebuie să facem paşi mici, să nu vorbim prea mult şi să ne concentrăm la fiecare joc în parte aşa cum am făcut şi în acest an. Atunci orice va fi posibil", a spus Marius Popa. Acesta a recunoscut că pe termen scurt are alt obiectiv: "A fost un sezon foarte dificil şi tot ce îmi doresc acum este să mă bucur de vacanţă. Vreau să petrec cîteva zile liniştite alături de familie şi de fiul meu", a concluzionat Popa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.