Stranieri

Dorit de QPR, Alibec e sfătuit de Victor Becali: "Rămîi în Italia!"

Alibec, în tricoul lui Inter, într-un meci contra lui Chievo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2011

Impresarul tînărului atacant Denis Alibec a declarat că nu ştie nimic despre un interes al englezilor de la Queen's Park Rangers pentru vîrful român.

"Nu ştiu nimic despre un presupus interes al clubului Queen's Park Rangers pentru Alibec şi nimeni nu m-a contactat. Cred că pentru viitorul său cel mai bine ar fi să fie împrumutat un sezon la o altă formaţie din Italia, pentru a se creşte şi a se maturiza.

Săptămâna viitoare am programată o întâlnire cu oficialii clubului din Milano şi vom vedea ce spun şi ei. Pe mine nu m-a contactat niciun club pentru Alibec, dar probabil că au vorbit direct cu cei de la Inter pentru a cere informaţii", a spus Victor Becali la Dolceliga.

Alibec, în vîrstă de 20 de ani, a ajuns la Inter în 2009 de la Farul, dar a jucat mai mult la Primavera, unde a impresionat cu 8 goluri marcate în 9 partide. Alibec s-a aflat în curtea Stelei, care a renunţat însă la el în 2006.

Întrebat dacă Cristian Chivu îşi va prelungi contractul cu Internazionale Milano, Victor Becali a răspuns:

"Chivu mai are un an de contract şi nu văd nicio problemă pentru el. Totul depinde de club şi de dorinţa celor de la Inter. Noi suntem deschişi la orice posibilitate, aşpteptă să fim chemaţi la negocieri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.