Nationala

Răzvan luptă să-i ţină în priză pe jucători: ”Fiţi cu mintea la Bosnia!”

Articol de Cristian Marinescu  —  vineri, 27 mai 2011

La finalul unui sezon epuizant, selecţionerul le cere jucătorilor să lase planurile de vacanţă după partidele cu Bosnia, Brazilia şi Paraguay



Selecţionerul pregăteşte în condiţii speciale meciul crucial cu Bosnia de vinerea viitoare, din Giuleşti. Pe lîngă ruptura cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, Răzvan Lucescu se mai confruntă cu o problemă majoră: concentrarea jucătorilor. "I-am convocat cu 10 zile înaintea partidei pentru a-i menţine în priză după ce au încheiat sezonul la cluburi", a spus tehnicianul, care le-a transmis clar "tricolorilor": "Fiţi cu mintea numai la Bosnia!".

Record de stelişti
Semnalele din interiorul cantonamentului de la Mogoşoaia dezvăluie însă o cu totul altă stare de spirit. "Jucătorii au încheiat campionatele, unii cu bucurii, alţii cu necazuri. S-au deconcentrat fără să vrea, e uman. Pe acest fond pregătirea fizică se poate diminua. Cît ar încerca să nu se relaxeze, tot se gîndesc la vacanţă, la faptul că nu pot merge la nunta lui Sălăgeanu, pe 29 mai, sau a lui Goga, pe 4 iunie. Sau că pe 13 iunie se întorc din Paraguay şi imediat încep pregătirea la club", a explicat un federal.

Spre a ţine sus tonusul echipei, Lucescu mizează şi pe entuziasmul de moment al steliştilor după cîştigarea Cupei, dovadă că a convocat cinci roş-albaştri, cel mai numeros grup din Ghencea în mandatul lui Răzvan.


"Este o săptămînă de acomodare, abia de luni va fi implicare maximă. Trebuie concentrare totală pentru a învinge Bosnia"
Costel Pantilimon, portar România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.