Anchetele Gazetei

Control la Galaţi în cazul Magdalenei Dumitrache-Irincu

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea ANST va verifica toate achiziţiile efectuate în ultimul an de directoarea Magdalena Dumitrache-Irincu



Miercuri au fost convocate la ANST cele două directoare ale DJST Galaţi, Anamaria Vasiliu şi Magdalena Dumitrache-Irincu. După discuţii, preşedinta Doina Melinte a decis să trimită o echipă de control care să verifice toate achiziţiile efectuate în ultimul an la Galaţi.

Totul a pornit de la reclamaţia depusă la ANST de către directoarea executivă Vasiliu, care susţine că subordonata sa, Irincu, a comis mai multe nereguli în modul în care a gestionat banii publici. [CITEŞTE: Achiziţii dubioase la Galaţi, reclamate la Bucureşti » Campioana risipitoare]

De cealaltă parte, Irincu susţine că totul este o răzbunare şi că nu are de ce să se teamă de control. "Sînt un om de sport şi cea mai mare preocupare a mea fost să modernizez baza sportivă a judeţului Galaţi. Prin demersurile mele s-au primit bani pentru renovarea Sălii Sporturilor şi a bazinului olimpic din Galaţi", a declarat fosta canotoare, campioană olimpică în 2000. "În schimb, nu mă pot lupta cu oamenii politici", a mai spus Irincu, care este susţinută de PD-L fără să fie însă şi membru al acestui partid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.