Liga Campionilor

FOTO / Gerrard s-a bucurat de înfrîngerea lui Manchester: "Noi avem cinci Ligi!"

Steven Gerrard

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2011

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, nu a fost un fan al compatrioţilor de la Manchester United în finala Ligii Campionilor de aseară, sărbătorind chiar înfrîngerea rivalilor pe Twitter.

Gerrard a văzut meciul într-un club, alături de un grup de prieteni, care au postat poze cu mijlocaşul lui Liverpool şi al naţionalei Angliei arătîndu-le rivalilor că, deşi au 19 titluri în Premier League, cu unul mai mult decît Liverpool, va mai dura ceva timp pînă cînd vor ajunge să egaleze recordul de cinci Ligi ale Campionilor deţinut de formaţia lui Kenny Dalglish. Manchester United a pierdut finala Ligii cu Barcelona, 1-3, ratînd şansa de a avea patru trofee în palmares.

Prin intermediul unui prieten, Gerrard i-a transmis un mesaj şi fostului coechipier de la Liverpool, Michael Owen, acum la Manchester United, care nu a jucat nici un minut în finală, dar declarase cînd a luat titlul că "Dacă nu-i poţi bate pe cei de la United, alătură-te lor!". Mesajul lui Stevie G a fost: "Dacă tot nu poţi bate Barca, mai bine jucai tot la Liverpool! Noi am cîştigat Liga de cinci ori! YNWA (n.r. acronim pentru You'll Never Walk Alone)!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.