Liga 1

Copos nu se dezminte: "Vrem în primăvara europeană"

Alături de Coman, de Grigore şi de Pancu, Marius Constantin e printre puţinii rapidişti care ştiu ce înseamnă primăvara europeană

Articol de Cătălin Popescu  —  marţi, 31 mai 2011

Copos a fixat un obiectiv îndrăzneţ, deşi Giuleştiul abia a revenit în Europa după o pauză de trei ani



Iminenta revenire a lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a alb-vişiniilor îl face pe Copos să spere că rapidiştii vor avea un parcurs european lung, precum în sezonul 2005-2006, cînd alb-vişiniii au ajuns în "sferturi", tot cu Lucescu jr. la cîrma echipei. "Această calificare în Europa League reprezintă o întoarcere la normalitate, după cîţiva ani în care ni s-a blocat accesul. Acum, am revenit unde ne e locul şi trebuie să ajungem în primăvara europeană", a anunţat patronul pe blogul personal.

Şeful din Giuleşti a vorbit şi despre strategia din această vară, cînd Rapidul a făcut deja trei achiziţii: Apostol (Urziceni), Deac (Schalke) şi Oros (Braşov). "Ne axăm pe calitate, nu pe cantitate. Nu avem nevoie de fotbalişti mulţi, ci de unii buni, de caractere adevărate. Dacă putem să mai luăm un singur jucător, iar acela ne va face să cîştigăm campionatul, e în ordine".

Cît despre revenirea lui Răzvan în Grant, Copos se fereşte să o confirme: "E un vis frumos, dar nu am discutat. El are treabă la echipa naţională. Pentru fotbaliştii pe care i-am adus, ne-am consultat cu Marian Rada, despre care pot afirma că va fi pe bancă şi în sezonul viitor. Ca «principal» sau ca secund!".


"Mi-aş dori să văd şi Rapidul la un nivel înalt în cupele europene sau orice altă formaţie românească. Pentru asta, avem nevoie de bugete mari. Din improvizaţii nu poţi construi echipe cîştigătoare de Cupe. Poţi, cel mult, să fii acolo şi să te baţi pentru a ajunge cît mai sus"
George Copos, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.