Liga 1

Probleme în Paradis? Contractul lui Dorinel expiră! Marius Stan: "Ne tratează cu aroganţă"

Dorinel Munteanu ar puta părăsi Oţelul Galaţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 mai 2011

Marius Stan a povestit în această seară cum decurg negocierile pentru un nou contract al antrenorului Dorinel Munteanu, iar viitorul "Neamţului" este incert. Oţelul ar putea avea pe bancă un alt antrenor în sezonul viitor! Stan este deranjat de atitudinea lui Dorinel Munteanu, care nu vrea să discute personal cu gălăţenii despre prelungirea contractului, alegînd în schimb să lase problema în mîinile firmei de impresariat de care aparţine. Într-o intervenţie telefonică în direct, la DigiSport, la Fanatik Show, Marius Stan a declarat:

"Se fac negocieri între club şi antrenor, mai precis prin intermediul agenţilor. Dorinel are contract cu o firmă de impresariat din Germania, care îi reprezintă interesele. Ăsta e şi motivul pentru care discuţiile au tărăgănat, pentru că mie mi se pare un gest de aroganţă.

Discutăm despre orice, dar numai despre contract nu. I-am făcut o ofertă pe mail, acum aşteptăm răspunsul în 48 de ore. Să vedem dacă va fi unul afirmativ sau negativ.  Normal că acea firmă de impresariat reprezintă interesul lui Dorinel Munteanu, care poate ajunge în Bundesliga. Însă normal că ne-a deranjat pe noi, clubul, această atitudine", a relatat Marius Stan .

Întrebat dacă Munteanu are pretenţii financiare exagerate, preşedintele Oţelului a declarat, cu subînţeles:
"Oţelul are o strategie de la care nu se poate abate, indiferent de situaţie. Avem o infrastructură de dezvoltat, trebuie să trăim şi după Champions League, deci nu putem arunca cu banii"

Politica de transferuri a clubului nu corespunde cu cea a lui Dorinel Munteanu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.