Liga 1

Iancu ameninţă cu Justiţia şi anunţă că rămîne la Poli "şi în liga a 4-a, şi dacă ne trimit pe Marte sau pe Lună!"

Marian Iancu nu renunţă la luptă aşa uşor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 31 mai 2011

Marian Iancu spune că se aştepta la decizia luată astăzi cu privire la situaţia licenţierii Timişoarei, dar patronul de pe Bega este convins că echipa sa va avea cîştig de cauză în războiul juridic care va urma. Finan'atorul nu pare dispus să părăsească echipa în acest moment extrem de delicat din istoria Politehnicii.

"Nu e o decizie şoc, mă aşteptam. E un abuz, toţi membrii Comisiei trebuie să motiveze decizia, după care vom face la Parchet o plîngere penală împotriva tuturor. O să invocăm toată licenţierea şi vom cere o expertiză.

E un război juridic pe care îl vom duce pînă la capăt şi pe care îl vom cîştiga. Federaţia va avea mult de muncă în lunile şi anii viitori, pentru că trebuie soluţionată decizia de astăzi. Duru minte cînd spune că nu avem voie să apelăm la justiţie. Justiţia penală şi cea civilă îşi vor spune cuvîntul în acest subiect. Jucătorii de valoare probabil că vor fi vînduţi. Eu rămîn la Timişoara chiar dacă ne vor duce pe Marte sau pe Lună! Eram pregătiţi de orice fel de abuz şi sînt sigur că nu vom rămîne singuri în lupta noastră", a spus Iancu la sportro.

Citeşte AICI derularea evenimentelor de astăzi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.