Atletism

Marian Oprea va concura la Internaţionalele României » Popas pe Litoral

Foto: Cristi Preda

Articol de Mirela Neag  —  miercuri, 01 iunie 2011

Între două etape de Diamond League, Marian Oprea va concura vineri la Internaţionalele României


Întrecerile Internaţionale ale României din acest an sînt programate pe 3 iunie, pe Stadionul Farul din Constanţa. Participarea va fi una mai numeroasă faţă de ultimele ediţii, fiind înscrişi în concurs sportivi din Bulgaria, Egipt, Tunisia, Liban şi Republica Moldova.

Vedetele autohtone şi-au confirmat şi ele participarea, Marian Oprea şi Nicoleta Grasu fiind cunoscuţi ca unii dintre atleţii fideli ai acestei competiţii. Triplusaltistul va sosi pe Litoral din Grecia, acolo unde se află de cîteva luni în cantonament de pregătire. Oprea a participat săptămîna trecută la etapa de Diamond League de la Roma, unde nu a reuşit o performanţă strălucită (16,70 metri), şi va lua startul pe 9 iunie la Oslo, o altă competiţie din Marele Circuit IAAF.

Pentru Internaţionalele României, Nicoleta Grasu nu va face deplasarea la Marea Neagră. Atleta va arunca discul mai aproape de Bucureşti. "Probele de aruncări lungi vor fi organizate pe stadionul de la Snagov pentru că există riscul degradării gazonului la Constanţa", a explicat Sorin Matei, preşedintele FRA.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.