Liga 1

Cum se pregăteşte Porumboiu de Ligă: "Dacă decizia TAS ne e favorabilă, aduc jucători mai buni ca Wesley sau Adailton"

Adrian Porumboiu şi Viorel Hizo pregătesc tactica pentru Liga Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iunie 2011

Finanţatorul vasluian se teme ca TAS-ul să nu judece cu aceeaşi măsură ca UEFA şi spune că echipa sa un are nici o şansă în preliminarii dacă nu se vor debloca transferurile.

Adrian Porumboiu aşteaptă cu nerăbdare debutul în Liga Campionilor şi spune că va aduce la Vaslui numai jucători de valoare. Bineînţeles, acest lucru e condiţionat de decizia TAS în cazul lui Ljubinkovici.

"Sîntem şi noi într-o situaţie proastă, nu ştim ce vom face cu transferurile. Decizia ar trebui să se dea în maxim două săptămîni. Dacă ni se va interzice în continuare să face mtransferuri, nu avem nici o şansă să ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Dacă vom avea voie să facem transferuri, vom prezenta o echipă cu şanse mari de reuşită. Eu nu vreau să aduc decît jucători cu mult peste ce are Vasluiul acum. Deja sîntem în discuţii cu cîţiva fotbalişti. Eu nu iau jucători liberi de contract pentru că ăştia aduşi gratis nu au valoare. Vrem să aducem jucători peste Wesley sau Adailton ca valoare", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

FC Vaslui va juca în play-offul Ligii Campionilor în sezonul următor, după ce Comisia FRF i-a refuzat licenţa echipei Poli Timişoara, formaţie care terminase pe locul 2 în sezonul tocmai încheiat.

Adrian Porumboiu a dezvăluit că echipa sa va juca la Piatra Neamţ în preliminariile Ligii Campionilor, dar autorirăţile locale trebuie să mai investească în modernizarea stadionului, pentru ca acesta să îndeplinească normele impuse de UEFA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.