Liga 1

Sepsi e primul care fuge de la Poli » A făcut plîngere în instanţă pentru rezilierea contractului

Avocatul lui Sepsi susţine că Timişoara îi datorează acestuia mai mult de jumătate din obligaţiile financiare din acest sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 June 2011

Jucătorul adus de la Benfica e decis să plece de la Poli, mai ales că echipa va fi retrogradată după ce şi-a pierdut licenţa pentru Liga 1.

Laszlo Sepsi a deschis o acţiune în faţa instanţelor de dreptul muncii împotriva clubului de fotbal Poli Timişoara, pentru încetarea contractului, dupa ce gruparea nu şi-a îndeplinit obligaţiile financiare stabilite in contract, demersul constituind o premieră în lumea fotbalului.

Demersul vine după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a refuzat să pronunţe o hotărâre în acest caz, deşi aceasta fusese programată pentru 3 mai 2011.

Avocaţii lui Sepsi se adresează acum instanţei de dreptul muncii în cazul jucătorului împotriva echipei sale, pentru rezilierea contractului, după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din LPF refuză "în mod nejustificat" să ia o decizie.

Laszlo Sepsi a depus la sfârşitul anului trecut o plângere la CSL din cadrul LPF pentru a-şi recupera drepturile financiare neachitate de către club.

Până în prezent, clubul de fotbal îi datorează lui Sepsi mai mult de jumătate din obligaţiile financiare pentru anul competiţional 2010 - 2011, după ce a plătit cu întârzieri foarte mari sumele restante din trecut.

"Ceea ce s-a întamplat în faţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor e dincolo de orice s-ar fi putut închipui şi ne arată că activitatea acestui organism trebuie regândită. Pe de o parte, un litigiu simplu, în care clubul nu-şi plăteşte jucătorul şi contractul trebuie să înceteze. Pe de altă parte, Comisia, care refuză pur şi simplu să pronunţe o hotarare", a declarat avocatul jucătorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.